Un weekend la Balcik

Un weekend la Balcik

De Rusalii ne-am gândit să mergem în Bulgaria, la Balcik. Așa că pe 15 Iunie am plecat la Balcik împreună cu părinții mei și cu prietenul nostru Laszlo Bodor. Laszlo este un prieten foarte bun și m-am bucurat că a venit cu noi.
După ce am ieșit de pe autostradă, am luat-o spre Negru Vodă. Aproape de graniță ne-am oprit la un câmp cu lavandă care era foarte frumos.

Apoi am trecut granița cu Bulgaria și după încă o oră am ajuns la Lighthouse Golf and Spa unde noi mai stătusem acum doi ani. După ce ne-am cazat am mers să mâncăm la un restaurant de lângă Castelul Reginei Maria.

Acum doi ani văzusem Castelul Reginei Maria, de aceea acum l-am văzut doar pe afară. După aceea ne-am dus pe o plajă de lângă Balcik unde am intrat cu picioarele în Marea Neagră pentru prima oară anul acesta. Apoi ne-am întors la vila de la Lighthouse.

Am reușit să fac câteva fotografii interesante, inclusiv una în care am prins luna.

A doua zi de dimineață ne-am dus la piscina de la Lighthouse unde am făcut baie și am stat la plajă. Apoi am servit prânzul. După amiază ne-am dus din nou la piscină. Apoi am făcut un masaj la hotelul de la Lighthouse.

Apoi ne-am dus pe plaja pe care fusesem acum doi ani unde am văzut un apus de soare foarte frumos și o luna plină și am intrat din nou în Marea Neagră. Desigur că am făcut un selfie împreună cu Laszlo. Apoi ne-am întors la vilă.

De dimineață am luat micul de jun și am mers din nou la piscina de la hotelul de la Lighthouse unde m-am bălăcit din nou în ea. Apoi ne-am dus din nou la restaurantul de lângă Castelul Reginei Maria.

După ce am mâncat ne-am dus din nou pe plaja unde mersesem cu o seară înainte unde am făcut prima oară pe anul acesta baie în Marea Neagră. Apoi am plecat spre graniță și apoi am trecut granița cu România și după câteva ore am ajuns acasă. A fost o vacanță foarte frumoasă!

Împărtășește...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

No Responses

Write a response

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.