În căutarea Titanicului

Noutăți de vară – terapie la Napocensis și vacanța la mare

Vara aceasta a adus mai multe schimbări pentru mine. În primul rând, Tati m-a rugat să scriu eu pe blogul meu (facem textul împreună, eu îl scriu și Tati corectează).
De la începutul vacanței am început  să fac din nou terapie ABA la Centrul Napocensis, cu Marian Tatomir cu care am mers și la școala de vară la Summer Arc Academy. Coordonatoarea terapiei mele este acum Geanina Bucuroiu care mi-a pregătit programe interesante. La centrul Napocensis m-am întâlnit cu vechii mei prieteni, Simona și Radu Naghiu.

La Napocensis, cu Marian și Geanina

La Napocensis, cu Marian și Geanina

Învăț despre emoții – cum să le recunosc și cum să le controlez. Atât despre terapie. Vreau acum să vă povestesc despre lucruri care mi-au plăcut tare în această vacanță.

Cu ajutorul mai multor prieteni (Dana & Dan Olteanu, Cezar & Mirela Neculae), am reușit să mergem anul acesta la mare. Tati a găsit o pensiune la Năvodari (Pensiunea Ido), unde am stat 7 zile. (mi-a plăcut mult camera și am putut vorbi mult cu doamna Doina și familia ei, care au avut multă răbdare cu mine).

Deoarece în ultima vreme am fost interesat de Titanic și ce s-a întâmplat cu acest vapor, am hotărât cu Tati și Mami să explorăm fundul Mării Negre. Cu ochelarii de scufundat, eu și Tati ne-am petrecut mult timp sub apă.

În restul timpului, ne-am plimbat pe plajă (pe jos sau cu bicicletele), am cules scoici și ne-am odihnit la soare. Am reușit să vedem și Plaja Corbu unde mi-a plăcut foarte mult. Am avut timp să scriu pe jurnal și am fost inclusiv la cinematograf, unde am văzut filmul ”Întors pe dos”.

Cam așa a fost la mare. Mi-a plăcut mult și vreau să mă întorc la Năvodari.

Aseară eram cu Tati la supermarket. Acolo am văzut un loc unde era scris: ”Înapoi la școală”. M-am întristat puțin, deoarece se termină vacanța, dar îmi place la Școala Arc, unde am mulți prieteni pe care îi voi revedea.

Împărtășește...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

4 Responses

 1. Vlad
  24 august 2015
  • Mihai Stescu
   24 august 2015
 2. Cezar
  5 septembrie 2015
  • Mihai Stescu
   5 septembrie 2015

Write a response