Mini vacanță la Timișoara

Mini vacanță la Timișoara

Era seară și trebuia să plecăm la Timișoara așa că am început să ne pregătim. Eu mi-am luat un rucsac în care mi-am pus telefonul și camera mea de fotografiat sub apă primită de la F64.

După ce ne-am făcut bagajele am plecat la gară și am asteptat trenul cu vagon de dormit. Când am intrat în cușetă ne-am uitat pe internet ce locuri putem vizita în Timișoara apoi ne-am culcat.

A doua zi dimineață ne-am trezit și încă eram în tren. Am ajuns la Timișoara și ne-am dus la finii noștri. Atunci când am ajuns am sărit pe trambulina din curte.

Apoi eu cu Mihai Moje ne-am dus să cumpărăm tort pentru Andrei Moje, finul nostru în vârstă de 6 ani. Dupa amiază am iesit în centrul Timișoarei (tati, mami, Mihai Moje, eu și Andrei Moje).

În centrul Timișoarei am văzut Domul din Timișoara, Piața Unirii, Piața Libertății, Catedrala Mitropolitană din Timișoara, râul Bega, Opera din Timișoara.

Seara am mers la un restaurant din Dumbrăvița (este un orășel de lângă Timișoara unde am stat noi) și am mâncat pizza.

A doua zi dimineață ne-am trezit, ne-am îmbrăcat și am ieșit în curte pentru că era zăpadă.  Am făcut un om de zăpadă și am ridicat steagul României pentru că era 1 Decembrie (Ziua Națională a Româmiei).

Seara am iesit în centrul Timișoarei (mami, tati, eu, Mihai Moje, Andrei Moje și Dumitrița Moje) unde am văzut luminițele și Târgul de Crăciun.

Vineri am fost plecați în Ungaria (despre excursia în Ungaria scriu un alt articol).

Sâmbăta am mers din nou în oraș. Am făcut multe poze și mami mi-a cumpărat două cărți cu Harry Potter și un jurnal unde scriu despre călătoriile pe care le fac.

Mi-a plăcut foarte mult Timișoara: centrul vechi, clădirile frumoase (o bancă foarte veche cu semnul stupului de albine), râul și Catedrala.

Abia aștept să mergem din nou la Timișoara!

Împărtășește...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

One Response

  1. Adriana
    12 decembrie 2016

Write a response

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.