Pași în credință

Deși suntem deja în luna Iulie, este doar al doilea articol scris. Timpul s-a scurs repede. Programul a fost foarte încărcat. David a crescut și pe zi ce trece se schimbă în bine. Deși parcursul nostru nu este ușor, suntem bucuroși de progresul continuu al lui David. David a muncit mult la școală și acasă și am încercat sa-l recompensăm, plecând cât mai des posibil în locurile unde el se simte atât de bine…
Vă prezentăm mai jos câteva din excursiile făcute in acest an. Marea majoritate au avut ca destinație locuri puternic încărcate spiritual. Am mers de mai multe ori la Tismana, Cioclovina, în trecere la Prislop și inedit, am vizitat cîteva locuri interesante din Bulgaria.

Tismana, 8 Aprilie 2013

IMG_2949.jpgIMG_2979.jpgIMG_2968.jpg

 

 

 

 

În aprilie am prins ultima zăpadă pe muntele Cioclovina. Deși am urcat pe ceață și sus încă mai ningea, în bisericuța fanatstică a măicuței Vartolomeea  altarul ne-a întâmpinat cu o lumină divină. Măicuța s-a bucurat mult că ne-a revăzut și la plecare a bătut clopotul, așa cum face de fiecare dată.

 

Prislop 9 Aprilie 2013

IMG_3032.jpg IMG_3029.jpg

 

 

 

 

La plecarea din Tismana, am urmat sfatul părintelui Vartolomeu și am trecut in fugă pe la Prislop. Acolo ne-am recules la mormântul Sfântului nostru Părinte Arsenie Boca. David ne-a surprins, stând 5 minute lângă mormânt, deși în mod obișnuit spune ”Tatăl Nostru” mult mai repede.

Tismana 02 Mai 2013

IMG_3259.jpg IMG_3317.jpg IMG_3392.jpg IMG_3300.jpg IMG_3267.jpg IMG_3261.jpg

Am revenit la Tismana și vom merge din nou acolo. Ne simțim bine, suntem înconjurați cu multă dragoste și credință de toți de acolo.

Împărtășește...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

No Responses

Write a response