Alchimie pentru David

Alchimie pentru David

Viața ne-a scos în cale oameni minunați, care au intrat în sufletul nostru, făcându-ne să ne simțim minunat și să uităm de încercările mai grele.
Pe Marius Matache l-am cunoscut la Kooperativa 2.0, agenția social media care a hotărât să susțină dorința mea de a scrie și care este parte din viața noastră de mai bine de un an.
Doctor în chimie, Marius este implicat în mai multe proiecte academice care îi colorează uimitor viața. Blogger și o personalitate bine cunoscută în lumea social media, Make – cum îi spunem noi – este un excelent cântăreț de folk. Și este îndrăgostit de muzică, luptând pe mai multe fronturi pentru popularizarea ei.
L-am ascultat de multe ori cântând și am îndrăznit chiar să fredonez alături de el piese cunoscute rock dar și melodii compuse doar de el.
Ajutat de colegii de la Kooperativa 2.0, Make și-a dorit enorm să publice un nou album, intitulat Alchimie. Și pentru asta a desfășurat o campanie de crowdfunding și a atras alături de sine colegi de breaslă care să-i susțină proiectul.
Marius îl îndrăgește enorm pe David ( ca de altfel întreaga echipă de la Kooperativa 2.0), așa că și-a propus să întoarcă către David o parte din visul său împlinit.
Iată ce a declarat Marius, după lansarea de aseară a albumului Alchimie:

Citind povestea de pe blogul lui Mihai, mi-am dorit enorm să mă implic cumva. De aceea, am decis ca, în primă fază, 20% din banii încasați din vânzările realizate la spectacolul de lansare din București (atât albume, cât și merchandising) să meargă către David, băiatul lui Mihai Stescu, colegul nostru de echipă la Kooperativa 2.0. Este o sumă foarte mică față de cea de care are el nevoie, dar îmi doresc ca ea să fie doar startul campaniei prin care noi toți îl putem ajuta să mai câștige câțiva metri în lupta cu autismul. Marius Matache.

Marius știe că noi ne-am dori să mergem cu David din nou la terapia cu delfini (anul trecut nu am reușit). De fiecare dată când David a înotat cu delfinii, evoluția sa cognitivă și socială a înregistrat pași importanți.

Suma donată de Marius Matache se dorește a fi un început pentru campania pe care o demarăm, în speranța că vom reuși să-l ducem pe David lângă delfinii care i-au adus atâta liniște și bucurie.

Pentru cei dintre voi care doriți să ne susțineți în aventura din septembrie, ne puteți contacta printr-un comentariu pe acest blog, pe facebook sau prin email.

Asociația care gestionează donațiile pentru David este:
Entitate nonprofit: Clubul Boreal
C.I.F. 17800563
Cont:  RO17 RNCB 0278 0004 6570 0004 BCR – Serban Voda

Dragă Make, în sufletul tău se regăsește o dragoste imensă, creată printr-o Alchimie divină. Îți mulțumim, sperăm că vom putea întoarce către tine măcar o fracțiune din bucuria pe care ne-ai adus-o.

Mihai, Miki și David – Mai 2016, București

Împărtășește...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

No Responses

Write a response