David, iunie 2015

Pași mici care ne înalță

S-a încheiat primul mare examen din viața de școlar a lui David. Evaluarea națională pentru clasa a II-a, cu cele 3 probe, a reprezentat o mare încercare penru David, profesorii lui și pentru noi ca părinți.
Important este că după mai multe luni de muncă la școală și acasă cu Mikișor, David a abordat examenul cu mult calm.

David la birou

David la birou

În săptămânile trecute, stresul a fost mare, mai ales pentru el dar și pentru noi. Recunoaștem că l-am stresat cam tare, dar el a fost mai puternic decât noi și ne-a demonstrat ca s-a putut controla perfect și și-a stăpânit emoțiile mai bine decât noi.
Mulțumim doamnei profesoare Ramona Giurgea și întregului colectiv de la Școala Arc. David a fost încurajat și susținut constant. Au fost extraordinari.
Mai mult am observat astăzi că examenul i-a adus lui David o siguranță de sine pe care nu am mai văzut-o la el. Mai avem mult de lucrat cu el dar pasul făcut zilele acestea ne încurajează mult.

Bravo, David, suntem mândri de tine!

Odată cu venirea verii, ne-am diversificat activitățile fizice. Am ieșit mult în parc, cu bicicletele, role, trotinetă etc. Sâmbătă am fost în Parcul Tineretului cu colegii lui David de la Școala Arc.


De săptămâna trecută am început o aventură nouă. La recomandarea prietenului nostru Vlad, l-am dus pe David pentru un test la Fabrica de Cățărat. S-a îndrăgostit pe loc de această activitate, așa că am hotărât să mergem aici de două ori pe săptămână. Am găsit aici oameni cu suflet mare, Cristi are foarte multă răbdare cu David. O oră și jumătate trece foarte repede și David pleacă mult mai relaxat de la sală, doar cu o oboseală moderată în brațe. Această încercare îl ajută să-și cunoască corpul, să-și găsească echilibrul fizic, dar și interior. Într-o lume cu multe reguli, David a găsit un loc unde acestea nu se mai aplică în totalitate. Gravitația e legea care guvernează lumea cățărătorilor. Atenție, răbdare și câte o ocheadă aruncată în grabă către mami și tati…

David, iunie 2015

Cam așa e David acum, înainte de vacanță.
Nu ne-am făcut încă planuri de vacanță, e puțin prea devreme. Până atunci ne învârtim în jurul Bucureștiului 🙂

Împărtășește...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

4 Responses

 1. Dr. Madalina Potoroacă-Linte
  14 iunie 2015
 2. Mirela Neculae
  14 iunie 2015
 3. Vlad
  15 iunie 2015
 4. Paul Costea
  18 iunie 2015

Write a response