Susțineți campania Terapie cu delfini pentru David

Susțineți campania Terapie cu delfini pentru David

Ati fost alaturi de noi in fiecare etapa a luptei pe care David o duce cu autismul.

In ultimul an David a obtinut progrese vizibile, largindu-si mult sfera abilitatilor sociale. Acum initiaza discutii cu colegii sai, mai mult, participa activ la conversatii prin WhatsUp si cu acceptul nostru a inceput sa-si posteze fotografii pe Instagram, comunicand cu foarte multi oameni.

David e un copil vesel si creativ, care se indreapta cu pasi rapizi catre adolescenta – o noua provocare pentru noi si terapeutii sai.

Pentru noi inseamna un mare pas inainte.

Un pas facut insa cu foarte multa munca si din pacate cu cheltuieli carora le facem fata cu greu. (invatamant in mediu privat, terapie si coordonare psihologica).

Dupa cum stiti, de mai multe ori am l-am dus pe David la terapia cu delfini, care reprezinta pentru el – in afara de efectul benefic observat in cazul lui – si o recompensa pentru munca teribila pe care o depune, incercand sa tina pasul cu colegii sai. Pentru a recupera informatiile pierdute, David ar trebui sa invete intr-un an mai mult decat invata un copil obisnuit.
Anul trecut nu am reusit sa mergem la delfini si anul acesta demaram timid aceasta campanie, in speranta ca vom putea pleca in Septembrie in Antalya.

De aceea apelam la voi, in speranta ca ati putea redirectiona o parte din impozitul pe profit – printr-o sponsorizare catre David, ajutandu-l sa inoate cu delfinii acest an.

Cheltuielile totale pentru terapia cu delfini le estimam la 3000 EURO (1750 EURO 5 sedinte de terapie si minim 1250 EURO costul unei sederi de 7 zile, + transportul in Antalya pentru 2 adulti si un copil)

Va multumim mult pentru sustinere, stim ca sunt momente dificile din punct de vedere economic, insa speram ca dintre voi sau partenerii vostri de afaceri vom gasi persoane sau firme care ne pot sustine.

Suma donată de Marius Matache se dorește a fi un început pentru campania pe care o demarăm, în speranța că vom reuși să-l ducem pe David lângă delfinii care i-au adus atâta liniște și bucurie.

Pentru cei dintre voi care doriți să ne susțineți în aventura din septembrie, ne puteți contacta printr-un comentariu pe acest blog, pe facebook sau prin email.

Asociația care gestionează donațiile pentru David este:
Entitate nonprofit: Clubul Boreal
C.I.F. 17800563
Cont:  RO17 RNCB 0278 0004 6570 0004 BCR – Serban Voda

Împărtășește...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

No Responses

Write a response